Online karantén

Online karantén

Online házikarantén - újabb idegeskedések a távellenőrzésnél

Megint előbb jött a felszólítás az elmulasztott ellenőrzésre

2020. május 23. - annalog

Most már másodjára jön előbb a felszólítás az elmulasztott ellenőrzésre. Újra sms-t és email-t is kaptam, amiben ezt írták:

Tisztelt Felhasználó!

Szeretnénk emlékeztetni, hogy a házi karantén alatt környezete egészségének megőrzése érdekében kiemelten fontos, hogy otthon maradjon és ezt a HKR alkalmazáson keresztül igazolja a távellenőrzési kérések teljesítésével. A házi karantén elhagyása komoly jogi következményeket, adott esetben pénzbírságot, rendőrségi kiszállást és személyes ellenőrzést von maga után. 

Úgyhogy most írtam a hazikaranten.hu csetjére. A válasz - mint eddig is - rögtön megérkezett: "Elnézését kérem, de az SMS küldő szolgáltatóval problémák vannak. Néha nem érkezik meg az SMS időben. Ebből természetesen Önnek semmi problémája nem lesz, a rendőrség tud a dologról."

Az ügyintéző ezután megkért, hogy ha lehet, én is jelentsem a hibát a szolgáltatómnak, amit meg is tettem, akik megköszönték, és azt mondták, hogy már dolgoznak a megoldáson. 

Remélem most már több nehézségem tényleg nem lesz a távellenőrzéssel.

A hazautazásról és az online karantén regisztrációjáról itt olvashattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinekaranten.blog.hu/api/trackback/id/tr6115713526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása